lauantai 18. huhtikuuta 2009

vuokrapuku?

eilen anopin kanssa juteltiin puvusta. Ehkä alun alkuinnostuksen jälkeen todellisuus iskee vasten kasvoja. Miksi teettää kalliilla hieno puku, jota pitää yhden päivän elämästään? Ja vaikka ostakkaan, koska puku kuitenkin on aika yhdenpäivän juttu. Vaikka kuinka haluaisi oman puvun ja just sellaisen kun itse haluaa...onko siinä järkeä? Ajat on mitä on, ja ei mekään mitään maailman rikkaimpia olla...joten olisiko se vuokraus sittenkin järkevämpää. Kävin eilen Festarissa, teetetty puku maksaisi reippaasti yli tonnin, ei siinä ole mitään järkeä. eikä mulla ole varaa sellaiseen. Ja tuli ehkä vähän sellainen olo, että tulisiko siitä teetetystäkään nyt just sitten sellainen kuin haluaisin, toisen visioita on niin vaikea toteutta...en tiedä.

Menen anopin kanssa katselemaan niitä vuokrauksia. Tähän ehkä myönnyn. Se on järkevää. Unelmien hääpuvun voin saada unelmissa. Totuus on toista, onhan se aina. Eikö sen päivän tarkoitus kuitenkin ole sanoa Tahdon ystävien läsnäollessa, ei ne tai sulhaseni katsele, miten hieno puku mulla on.

2 kommenttia:

  1. Jos kehittelee sitä musta-valkoteemaa voi mielestäni tehdä aika kohtuuhintaisen ratkaisun vaikka vuokrapuvulla tai jos on rohkeutta vaikka tyyliin H&M ja sulhanen ja vieraat samaan malliin. Kampauksella voi saada näytävyyttä ja meikillä saa huomion kauniisiin kasvoihisi..... minulta löytyy musta flamengo-harkoissa ollut hame... ja musta nahkaliivi.... ei ehkä ihan noin hullua..vai mitä

    VastaaPoista
  2. Joo ei ehkä ihan noin hullua mutta tuolla vuokrauksella tulee todella kohtuullinen hinta. Sitten vielä Villelle pikkuinen puku :)

    VastaaPoista