perjantai 24. heinäkuuta 2009

Hääkakkuja ja muuta stressailua




No niin....sekin alkaa selkenemään. Ihana Hepetsuikkeli eli siis Henrikamme paljastui kovaksi kondiittoriksi. Tässä lomaviikollani keskusteltiin eri kakkuvaihtoehdoista ja leivottiin Pasin ja Villen kera muutamia koekaakkuja. Mieleinen alkaa löytymään. Ja niin...ei MITÄÄN perinteistä, joten kyseessä ei ole mikään mansikkakermaunelma.




Vähän stressaa tuo bändijuttu. Aneten bändillä ei ole basistia tällä hetkellä ja bändin elo vaikuttaa muutenkin aika hiljaiselta...toivottavasti se ei nyt kusahda täysin, koska sitten olemme vailla musiikkia..




Heini tulee viimein viikonlopuksi tänne. Kokeilen hääpukua ensimmäisen kerran ostamisen jälkeen :D toivottavasti mahamakkaroita ei ole tullut, koska sitten puku ei mahdu khihi. Myöskin kenkäostoksille menemme ja muuta krääsää hankkimaan. Ehkä viimein saan oikeen kunnon häästressin päälle, kun vieläkin antaa vähän odotuttaa itseään.




Kutsukorttien lähettämisen jälkeen on tullut muutama vastauskin jo..odotellaan nyt miten vieraat pääsevät tulemaan. Aika jännää..




Mitäs vielä..tänään mennään tekemään esteettömyystodistuksen täyttö..on tämä aika jännää..häät lähenevät vääjäämättömästi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti