maanantai 27. heinäkuuta 2009

Hääkengät, korut, pussukka, järjestelyjä

IhanaHeini oli viikonlopun luonamme ja vaikka mitä saatiin aikaiseksi. Hääkengät, -korut ja -pussukka löytyi, kaikki lähestulkoon hääkenkien budjetilla (100€). Kengät löytyivät Haloselta todella hyvään alennushintaan. Valkoista oikeaa nahkaa kauniilla koristeella, n. 7 cm koroilla. Hääpussukka ja korut löytyivät Stockalta, korut huikeat 20€ yhteensä :) Mikä järki olisi ostaa monen sadan euron korut ja hässäkät vain siksi, että on muka "pakko" olla kalliit. Olen todella tyytyväinen ostoksiin.

Hääpukua kokeilin ensimmäistä kertaa ostamisen jälkeen ja ah! tuntui juuri hyvältä. joten mahamakkaroita ei ole tullut lisää :) on se niin ihana puku, en malttanut melkein pois taaskaan riisua. Myös Heini kokeili kaasonpukuaan, on todella todella kaunis. PÄätimme että kaasoille tulee valkoiset kengät ja valkoinen hartiahuivi, niin löytyy heiltäkin sitten yhteneväisyyttä minuun ja toisiinsa. Kaasoille olen kaavaillut kukkaa ranteeseen.

Muutenkin saatiin vähän puhuttua Jukkiksen ja Heinin kanssa häiden ohjelmasta ja läpiviennistä. Tuntuu, että ei tarvitse stressata, kaikki kivasti reilassa.

Aneten tapaamme huomenna, jutellaan häämusiikista. Joten varmaan sekin asia selkenee.

1 kommentti:

  1. Ei tarvii olla kallista vain kalliuden vuoksi. Hyvä Helka! Parempi vaan jos ei mee yhteen päivään hulluna rahaa, mut on silti just semmonen, ku haluu.

    VastaaPoista