maanantai 3. elokuuta 2009

Ensimmäinen todellinen paniikki

meinasi iskeä kun soitin kirkkoon kysyäkseni varauksestamme. Vastaus oli ettei koko kirkkoa ole meille edes varattu. No, Jukkis soitti perään ja on se varattu, joku äärimmäinen moka sattunut virkailijalle, kun ilmoitti niin minulle. Mutta ei mikään kiva pila ollut kyllä..meinasi ihan stressi iskeä. Onkohan jollekin tapahtunut oikeasti niin, ettei kirkko/juhlapaikka olekaan varattu niinkuin piti...huh.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin kävi niin, että hääsviitti ei ollutkaan varattu meille, vaikka niin piti olla. Tästä ei onneksi mitään ikävyyksiä kuitenkaan seurannut, vaan varasin sen siinä samalla, kun kömmähdys tuli ilmi. Puoli vuotta vielä kuitenkin häihin, että ei tässä mitään paniikkia ole minkään suhteen...vielä. :)

    VastaaPoista
  2. Häät kiikarissa-blogin Nina täällä hei :) Tiedän tunteen... Kirkosta soitettiin jossain vaiheessa sillä ilmeisesti meidän aikamme oli tuplabuukattu eli nainen halusi tarkistaa "olemmeko me varanneet ajan ensin" (miten minä pystyisin siihen vastaamaan?), johon minä sanoin että varauksemme on ollut voimassa marraskuusta lähtien eli mielellämme pitäisimme kirkossa ainoastaan häätoimituksen, ei sekä häitä että kastetta. Huh.

    VastaaPoista